fbpx

Echipamente și utilaje medicale, oferite de compania DFM doctorilor din Republica Moldova: Administrația Spitalului de Urgență apreciază înalt donația

Administrația Spitalului de Urgență a apreciat înalt donația oferită de compania DFM, care a constat în echipament de protecție pentru medici, dar și cinci videolaringoscoape. Echipamentul, dar și mijloacele de protecție sunt una dintre necesitățile primordiale ale instituției și medicilor, spune directorul instituției.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conducerea IMSP îi adresează mulțumiri Companiei DFM S.R.L, dar și personal doamnei Nina Guranda, pentru donația impresionantă de mijloace de protecție, dezinfectanți, dar și cele cinci videolaringoscoape, se arată într-un mesaj pe pagina de Facebook a Institutului de Medicină Urgentă.

„Suntem recunoscători și vă mulțumim pentru gestul dumneavoastră, pentru generozitatea și atenția pe care o exprimați față de necesitățile echipei noastre. Totodată, îmi exprim recunoștința, gratitudinea, aprecierea și admirația față de personalul medical care se dedică să facă ce știe mai bine, să salveze vieți. Personalul medical este expus în fiecare secundă riscului de a se îmbolnăvi cu virusul necruțător COVID-19, de aceea echipamentul, dar și mijloacele de precauție sunt unele dintre necesitățile primordiale”, scrie directorul spitalului, Mihai Ciocanu.

Amintim că, în contextul situației legate de răspândirea COVID-19 și riscurile la care sunt expuși medicii, DFM a alocat peste 600.000 de lei pentru procurarea echipamentelor de protecție, materialelor pentru producerea vizierelor, utilajelor pentru intubare și combinezoanelor. Aceste, dar și alte utilități, au fost transmise atât Institutului de Medicină Urgentă, spitalului Toma Ciorbă și altor instituții medicale din Republica Moldova.

„În plină pandemie de COVID-19, compania DFM oferă tot sprijinul posibil medicilor moldoveni. Îi ajutăm pe eroii noștri cum putem. În primul rând ne gândim la viața și sănătatea lor. Iată de ce am depus toate eforturile ca să asigurăm cât mai mulți medici cu echipamentul necesar”, precizează DFM.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button