fbpx

După ce a fost diagnosticat, angajatul PPDA din Parlament a repetat testul la COVID-19. „Este negativ! Cerem pornirea unei achete”

Ieri, Parlamentul anunța că încă un angajat s-a infectat cu noul coronavirus, fiind vorba de un membru al PPDA. Ulterior, Alexandru Slusari a declarat că acest caz este unul suspect, așa că au decis să mai realizeze un test la COVID-19, doar că de data aceasta nu în laboratorul ANSP. Rezultatul, susține deputatul, este unul negativ.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Drept urmare, Slusari a anunțat că va cere pornirea unei anchete. Parlamentul nu a venit cu o reacție vizavi de acest aspect, deși deputatul a susținut că va trimite rezultatul către Legislativ la ora 08:00.

„Suspiciunile noastre s-au confirmat. Testul repetat al angajatului fracțiunii Platforma DA este negativ. Rezultatul va fi expediat la ora 08:00 către secretariatul Parlamentului. Rezultatele primului test așa și nu au ajuns oficial la persoana respectivă. Este strigător la cer! Public cerem de la Ministerul Sănătății pornirea anchetei pe acest caz. Încă odată atragem atenția că prelevarea testului în laboratorul ANSP a avut loc cu încălcarea ordinului MS.

Bănuielile fracțiunii noastre precum că sistemul medical este utilizat în scopul blocării activității Parlamentului, din păcate, s-au adeverit. Facem apel către toți deputații să conștientizeze că sunt manipulați de Igor Dodon, care cu orice preț încearcă să-și păstreze majoritatea șubredă și Guvernul său docil. Chiar și cu prețul pierderii mai mult decât iresponsabile a finanțării facile din partea UE și a suferinței cetățenilor. Este foarte important să reluăm ședințele Legislativului săptămâna curentă”, a scris vicepreșredintele Parlamentului, Alexandru Slusari, p Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Pretura sectorului Buiucani din capitală, plasată în carantină. Un vicepretor a fost diagnosticat cu virusul COVID-19

Articole asemănătoare

Back to top button