fbpx

Pretura sectorului Buiucani din capitală, plasată în carantină. Un vicepretor a fost diagnosticat cu virusul COVID-19

Un vicepretor al sectorului Buiucani din capitală a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19. Astfel, începând de astăzi, 3 iunie, Pretura a intrat în carantină. Anunțul a fost făcut în această dimineață de Primăria municipiului Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Funcționarul a menționat că se află în prezent la domiciliu, în autoizolare. Starea de sănătate a vicepretorului este bună, astfel că nu a fost necesară internarea acestuia la spital.

Totodată, precizăm că angajații Preturii își vor continua activitatea de muncă de la domiciliu. Toate persoanele din cadrul instituției care au intrat în contactat cu vicepretorul, inclusiv cele care vor prezenta semne de boală, vor fi testate pe parcursul săptămânii curente.

În acest context, primarul general al capitalei, Ion Ceban, solicită înțelegere din partea cetățenilor care urmau să se adreseze pentru soluționarea problemelor la Pretura sectorului Buiucani.

„Este o perioadă complicată pentru noi toți, dar întreprindem măsurile necesare la nivel de municipalitate. Facem tot posibilul pentru ca angajații Preturii Buiucani, dar și toți locuitorii urbei, să fie în siguranță, chiar dacă nu este deloc ușor”, a declarat edilul capitalei.

Amintim că, ieri, Parlamentul anunța despre încă o persoană infectată în cabinetul președintelui unei fracțiuni, iar Procuratura Generală – despre încă doi angajați bolnavi de COVID-19.

Articole asemănătoare

Back to top button