fbpx

video | Două accidente soldate cu trei decese la Nisporeni și Ghidighici. Printre victime, un bebeluș de șapte luni

Două accidente rutiere separate s-au soldat cu trei decese și două persoane rănite în localitățile Nisporeni și Ghidighici. Printre victime se numără și un bebeluș de doar șapte luni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un accident avut loc aseară, în jurul orei 22:35, în comuna Ghidighici. Potrivit informațiilor preliminare furnizate de poliție, un BMW, condus de un bărbat de 34 de ani, a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune violentă cu o Skoda condusă de un tânăr în vârstă de 25 de ani.

În urma impactului devastator, două persoane din Skoda au murit pe loc: mama în vârstă de 32 de ani și bebelușul ei de doar șapte luni. Bărbatul și celălalt copil în vârstă de 4 ani au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale urgente.

Cu ajutorul aparatului Drager, poliția a constatat că șoferul BMW-ului se afla sub influența alcoolului în momentul accidentului. Drept urmare, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 72 de ore, iar pe numele său a fost deschisă o cauză penală pentru a se stabili toate circumstanțele acestui tragic eveniment.

La aproximativ ora 17:00, în Nisporeni, un alt accident rutier tragic a avut loc în apropierea satului Soltănești. Mașina implicată era condusă de un polițist de frontieră în vârstă de 42 de ani. Acesta, aflându-se la volanul unui Volkswagen Passat, a pierdut controlul autovehiculului și s-a izbit violent într-un copac.

Impactul puternic a fost fatal polițistului, care a decedat pe loc în urma accidentului.

Articole asemănătoare

Back to top button