fbpx

Două accidente grave la Orhei – în doar câteva minute! Trei pasageri și un șofer sunt răniți

În doar câteva minute, două accidente rutiere s-au înregistrat în Orhei în prima jumătate a zilei de azi. Trei pasageri și un conducător auto au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui caz.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un accident a avut loc în jurul orei 11:30. La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, conducând un autoturism de marca BMW și ajungand în curbă, a derapat și s-a tamponat într-un copac. În urma accidentului rutier, trei pasageri și conducatorul au avut nevoie de îngrijiri medicale. Alte date și circumstanțe se stabilesc.

Celălalt accident s-a înregistrat în jurul orei 11:55, pe traseul R6, în localitatea Peresecina din raion.

„Polițiștii au stabilit că un bărbat în vârstă de 38 de ani, conducând un automobil de marca Honda, în timpul deplasării, a ieșit de pe un drum secundar pe cel principal. Acesta a ignorat prevederile indicatorului rutier „Cedează trecerea” și, fără a se asigura, a comis tamponarea cu un autoturism de marca Renault, condus de un bărbat de 43 de ani, care se deplasa regulamentar spre municipiul Orhei”, ne-a comunicat ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Orhei, Elena Băetrău.

Menționăm că, în urma celui de-al doilea accident rutier, persoane rănite nu sunt, iar ambii șoferi au fost testați cu aparatul Alcotest Drager, stabilindu-se că niciunul dintre ei nu consumase alcool. Alte circumstanțe se stabilesc.

Articole asemănătoare

Back to top button