fbpx

Doi bărbați în stare de ebrietate ar fi agresat și amăgit medicii de la Spitalul Toma Ciorbă că au fost în Italia. Ce a urmat? 

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a prezentat într-un nou briefing de presă informații actualizate cu referire la infecția cu virusul COVID-19 pe teritoriul țării. În context, directorul de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Toma Ciorbă a anunțat despre un caz de agresare a medicilor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit lui, doi bărbați în stare de ebrietate au fost aduși în această noapte, la ora 02:00. Aceștia ar fi agresat medicii, spunând că au fost recent în Italia și doresc să fie testați. Personalul medical a preluat probele necesare și i-a internat pe cei doi.

„Ulterior, bărbații au spus că a fost o glumă și că – de fapt – nu au fost în Italia”, a declarat directorul, menționând că în după-amiaza zilei de ieri a fost înregistrat un flux mărit, fiind aduși mulți pacienți din teritoriu.

„Fac apel către toți, pacienți, politicieni… Coronavirus nu este o infecție care poate genera anumite glume sau critici, reprezintă o pandemie, un exercițiu care ne mobilizează resursele”, a reacționat ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

Articole asemănătoare

Back to top button