fbpx

doc | Poliția solicită intervenția Primăriei Chișinău: Participanții la protestul din fața Parlamentului admit în continuare nereguli

Poliția a sesizat Primăria municipiului Chișinău despre încălcările admise la protestul din fața Parlamentului. Oamenii legii solicită intervenția municipalității și recomandă organizatorilor protestului modificarea condițiilor de desfășurare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Poliția a sesizat în repetate rânduri Primăria mun. Chișinău despre încălcările care le admit participanții. Totodată, oamenii legii au solicitat intervenția Primăriei mun. Chișinău pentru a recomanda organizatorilor modificarea condițiilor de desfășurare a întrunirii declarate privind locul, forma, ora de desfășurare a întrunirii.

Cu părere de rău, nu s-a luat atitudine, iar participanții la protest admit în continuare nereguli, comportament antisocial, blochează trecerea pentru pietoni pe trotuar, admit fumatul în locuri nepermise, aruncă deșeuri în locuri publice, acțiuni care contravin prevederilor Legii.

În acest context, îndemnăm organizatorii acțiunii de protest să fie responsabili de acțiunile participanților, iar Primăria să țină cont de recomandările noastre și să asigure buna desfășurare a acțiunilor”, se arată în nota Inspectoratului General al Poliției.

Foto: IGP
Foto: IGP
Foto: IGP

Articole asemănătoare

Back to top button