fbpx

doc | Jurnalista Mariana Rața a dat în judecată un lider de partid. „E timpul să creăm precedente!”

Jurnalista Mariana Rața a atacat în instanță lidera partidului „Noua Opțiune Istorică”, Svetlana Chesari, pentru acuzațiile nefondate aruncate la adresa ei și a postului de televiziune TV8, în cadrul dezbaterilor electorale „Alege Liber”. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
„Așa cum am promis, am pornit procedura legală pentru a o obliga pe Svetlana Chesari să își ceară scuze publice pentru atacurile și acuzațiile nefondate lansate la adresa mea și a TV8 in cadrul dezbaterilor electorale. E timpul să creem precedente!”, a scris Mariana Rață pe pagina sa de Facebook.

Astfel, în cererea prealabilă privind apărarea onoarei, demnității și reputației profesionale, este menționat faptul că în timpul dezbaterilor au fost răspândite informații defăimătoare, cu conținut fals, la adresa jurnalistei.

„Considerăm ca fiind distorsionate, defăimătoare, nefondate și neprobate următoarele afirmații:
– Dumneavoastră manipulați, dumneavoastră reprezentați pe Viorel Morari, reprezentați Partidul PAS;
– Insinuările care le-a lansat doamna Rața, nu contează prezumția nevinovăției și manipularea este în topul activității ei;
– Partidul PAS care subtil îi apară și îi promovează politica Mariana Rață, și-l menajează pe simbolul corupției;
– Cel care îl apărați dumneavoastră și îi menajați, care se numește Viorel Morari, care s-a mimat lupta corupția, dumneavoastră îl menajați pe Viorel Morari”, se arată pe prima pagina a documentului.

Foto: Mariana Rața/ Facebook

Amintim că Svetlana Chesari este lidera partidului care, în timpul campaniei electorale pentru alegerile anticipate, a depus actele pentru a schimba denumirea formațiunii pe care o conduce în Partidul Alternative și Șanse (PAȘ). Formațiunea și-a creat un logo ce semăna izbitor cu cel al PAS, însă acesta a fost refuzat de instituțiile statului.

Vezi și: Clona PAS? O formațiune cu aceeași abreviere a depus actele de înregistrare în cursa electorală

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

 

Articole asemănătoare

Back to top button