fbpx

Disney va aduce spiritul sărbătorilor de Crăciun într-un nou format. Gigantul va face un remake al comediei „Singur acasă”

CEO-ul companiei Disney, Bob Iger, a declarat într-o conferință că va „reimagina” clasicul film de Crăciun „Singur acasă” pentru serviciul de streaming Disney+, dar și „O noapte la muzeu”, „Cu duzina e mai ieftin” și „Jurnalul unui puști”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În martie, Disney a achiziţionat mare parte din bunurile companiei 21st Century Fox ca urmare a unei înţelegeri de 71 de miliarde de dolari – inclusiv mai multe francize.

Pelicula „Singur Acasă”, care a fost lansată în 1990 cu Macaulay Culkin în rol principal, are o rată de audienţă de 80% pe site-ul Rotten Tomatoes şi 7.5 puncte de rating pe IMDb.

Gigantul cinematografic nu a anunţat detalii privind cum şi când va fi refăcut filmul sau informaţii despre distribuţie.

În noiembrie 2018, Bob Iger a anunţat că serviciul de streaming dezvoltat de compania pe care o conduce se numeşte Disney+, platformă ce se doreşte a fi un competitor al Netflix, transmite news.ro.

Serviciul va fi sediu exclusiv pentru Marvel, „Star Wars”, Disney Animation şi Pixar şi va costa 6,99 de dolari pe lună – ceea ce reprezintă jumătate din preţul standard al Netflix.

Articole asemănătoare

Back to top button