fbpx

Directoarea gimnaziului din Hiliuți, amendată cu 1000 de lei pentru inaugurarea veceului. Ceilalți oficiali nu ar fi participat la organizarea evenimentului

Directoarea gimnaziului din Hiliuți a fost amendată pentru evenimentul de inaugurarea a noului grup sanitar din cadrul instituției. Acesta va trebui să plătească 1000 de lei, relatează cotidianul.md, făcând referire la Veaceslav Chislari, șeful Centrului de Sănătate Publică Bălți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit oficialului, celelalte persoane care au participat la eveniment nu sunt responsabile de organizarea „ceremoniei”. Precizăm că, la așa-numita deschidere a veceului au participat primarul localității Hiliuți, președintele raionului Rîșcani și deputatul Vladimir Mizdrenco.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a lui Vasile Secrieru, iar alături de cei patru apar și doi elevi care țin o panglică roșie. Mai târziu, după ce fotografiile au fost dur criticate în spațiul public, președintele raionului Rîșcani le-a șters.

CITEȘTE ȘI:

video | Declarațiile mamei elevei care a fost fotografiată la veceul din Hiliuți: „Nu știam că va fi luată acolo”

Profesoara din Rîșcani, care a criticat inaugurarea veceului, chemată la președintele raionului. „Mi-a spus să las directoarea să lucreze”

video | Șarov, despre veceul inaugurat în raionul Rîșcani. „Este revoltător. Am cerut sancționarea celor implicați”

Articole asemănătoare

Back to top button