fbpx

video | Declarațiile mamei elevei care a fost fotografiată la veceul din Hiliuți: „Nu știam că va fi luată acolo”

Mama elevei care a fost fotografiată la inaugurarea grupului sanitar din Hiliuți a relatat jurnaliștilor de la NordNews că nu a fost prevenită despre faptul că fiica ei va participa la eveniment. La fel, și unii profesori ai gimnaziului susțin că „ceremonia” a fost exagerată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În același timp, directoarea instituției de învățământ a refuzat să discute cu presa. Primarul localității, însă, afirmă că inițial cei prezenți aveau măști, dar le-au scos atunci când s-au fotografiat.

„Nici n-am știut că o vor lua acolo și nici n-am fost prevenită. Trebuia să facă așa, între colegi, între profesori, nu trebuiau să-i cheme pe toți, nu-i normal”, a declarat mama fetiței.

O profesoară de la gimnaziu se întreabă de ce nu a avut loc un asemenea eveniment atunci când nu era perioadă electorală. Ea a precizat că „îi era rușine” de situația creată.

Deputatul Vladimir Mizdrenco și președintele raionului Rîșcani, Vasile Secrieru, nu au comentat deocamdată situația.

CITEȘTE ȘI:

doc | O deputată a sesizat Procuratura referitor la imaginile cu veceul de la Rîșcani. „Elevii au fost utilizați în scop electoral”

video | Șarov, despre veceul inaugurat în raionul Rîșcani. „Este revoltător. Am cerut sancționarea celor implicați”

foto | „Veceuri solemne”. Rețelele de socializare, „inundate” de glume și critici după inaugurarea controversată din Rîșcani

Articole asemănătoare

Back to top button