fbpx

De la dragoste la ură nu e decât un pas. Un bărbat ar fi fost înjughiat mortal de concubina sa

Un bărbat în vârstă de 32 de ani din satul Hrubna Nouă din raionul Fălești ar fi fost omorât noaptea trecută chiar de concubina sa.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Fălești, Eugenia Molceanov, cazul a fost comunicat oamenilo rlegii în jurul orei 01:45. Ajunși la fața locului, s-a constatat că bărbatul s-a stins din viață din cauza mai multor leziuni în regiunea toracelui.

Victima ar fi consumat alcool la un vecin și a venit acasă în stare avansată de ebrietate. Ulterior, între el și concubina sa s-ar fi iscat un conflict, iar bărbatul ar fi sărit la bătaie, lovind-o cu pumnul în regiunea ochiului stâng. Violența, însă, nu s-a oprit aici, întrucât agresorul ar fi pus mâna pe un cuțit de bucătărie cu care și-ar fi amenințat iubita.

Poliția spune că, din declarațiile femeii, aceasta a reușit să-i ia cuțitul din mână și involuntar, pentru a se apăra, l-a lovit pe bărbat de două ori în piept, scrie TV8.

Tânăra a fost reținută pentru 72 de ore și, dacă va fi găsită vinovată, ea riscă detenție pe un termen de la 10 la 15 ani.

Articole asemănătoare

Back to top button