fbpx

De ce apare condensul pe ferestre și cum scăpăm de el

Dacă ai observat în vreo dimineață sau seară rece de iarnă că ferestrele tale s-au aburit, trebuie să știi că asta se datorează în primul rând umidității ridicate (peste 60%).

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Condensul în cazul geamurilor de termopan este o problemă destul de des întâlnită.

El apare indiferent de calitatea ferestrelor. Uneori, problema „aburirii” geamurilor este legată în principal de perioadele reci.

În interiorul locuinţei condensul este cauzat de mai mulţi factori precum gătitul, spălatul vaselor şi al rufelor, până şi prezenţa oamenilor poate duce la formarea condensului.

Pentru a elimina problema condensului de pe suprafeţele interioare ale ferestrei, pur şi simplu trebuie menţinută umiditatea locuinței în parametrii normali.

Pentru a evita la maximum apariția acestei probleme:

Calitatea ferestrelor termopan este esențială dacă vrei să previi apariția condensului pe geamurile termopan.

Dacă fenomenul de condens pe termopan apare între foile de geam, este clar ceva în neregulă cu modelul de fereastră pe care l-ai ales și cu felul în care a fost realizat montajul.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button