fbpx

Cum schimbi viteza mesajelor pe WhatsApp, dacă se aud prea lent sau prea rapid

Mesajele audio sau înregistrările vocale au devenit din ce în ce mai populare pe WhatsApp, dar deși funcția este una cât se poate de atractivă, foarte mulți utilizatori nu știu să modifice viteza de redare a mesajelor, atât cele expediate, cât și cele primite.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Foarte mulți utilizatori de WhatsApp au dezvoltat o obsesie pentru mesajele audio înregistrate în timp real. În loc să scrii o nuvelă, ții câteva secunde apăsat degetul pe butonul de mesaj audio, acesta începe să se înregistreze, iar când ai luat mâna de pe buton, se expediază. Exact pentru acele mesaje în format audio de lungă durată, creatorii aplicației de chat au integrat posibilitatea să treci mai repede prin ele. Le poți reda cu viteză sporită sau, dacă ai un prieten care pare că se grăbește când vorbește, le poți reda mai încet. Ca o notă de subsol, merită să știi că și propriilor mesaje le poți modifica viteza de redare, transmite playtech.ro.

Cum schimbi viteza de redare a mesajelor de pe WhatsApp

Problema cu viteza mesajelor de redare pe WhatsApp este că nu toată lumea știe că există. Practic, s-ar putea ca un mesaj să se audă mai repede sau mai lent și să te întrebi dacă persoana de la capătul firului nu are vreo problemă de sănătate.

În condiții normale, fiecare mesaj audio înregistrat pe care îl redai pe WhatsApp ar trebui să fie redat implicit la 1X, viteza la care a fost înregistrat. Din păcate, dacă odată te-ai grăbit și ai schimbat viteza la 1,5X sau 2X, acea valoare va deveni implicită pentru toate mesajele tale audio. Un pic ineficient.

Chiar și așa, important este să știi că poți modifica viteza de redare a unui mesaj audio foarte ușor, indiferent dacă l-ai primit sau l-ai trimis, indiferent dacă ești utilizator de iPhone sau Android. În orice situație, procedura este similară, doar poziția butonului efectiv variază de la o platformă la alta.

Pentru a schimba viteza de redare a unui mesaj audio înregistrat pe iPhone, intră în conversație, inițiază redarea printr-un click pe Play și fii atent la valoarea din dreapta, 0,5X, 1X, 1,5X sau 2X. Apasă pe ea pentru a o schimba. Pe Android, după cum se poate vedea în captura de ecran de mai jos, butonul Play, după ce l-ai apăsat, se transformă în viteza de redare, 0,5X, 1X, 1,5X sau 2X. Apasă acolo pentru a o ajusta după preferințe, având în permanență în vedere că valoarea aleasă va deveni implicită pentru toate mesajele tale audio.

Articole asemănătoare

Back to top button