fbpx

Cum să scapi de condensul de la geamurile termopan. Trucurile care funcționează mereu

Vă întrebați cum să curățați interiorul ferestrelor termopane? Una dintre cele mai frecvente întrebări este „cum să scapi de condensul de la geamurile termopan?”. Condensul poate avea un aspect dezordonat. Nu este ceva ce vă doriți între geamuri, mai ales că ați dat o groază de bani pe ele. Am abordat pe scurt acest subiect, dar există o serie de produse pe care le puteți folosi pentru a elimina condensul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Sfaturi despre cum să scapi de condensul de la geamurile termopan

Un prima pas pe care îl puteți face este să folosiți un dezumidificator pentru a elimina condensul din interiorul geamurilor duble de termopan.

Un dezumidificator este un aparat electric care reduce și menține nivelul de umiditate din aer. Utilizate în mod obișnuit în băi și bucătării, acestea pot fi folosite și pentru a elimina condensul din interiorul geamurilor duble.

Pur și simplu puneți dezumidificatorul în fața ferestrei și lăsați-l pornit. În timp, dezumidificatorul ar trebui să absoarbă condensul care este blocat între geamuri. Aceste aparate electrice au un preț rezonabil și pot fi o soluție excelentă pentru a curăța interiorul ferestrelor cu geamuri duble fără a angaja un profesionist.

Folosiți un absorbant de umiditate pentru a elimina condensul

Absorbantele de umiditate sunt un obiect de uz casnic obișnuit. Sunt adesea folosite pentru a scăpa de umezeala din interiorul unei case. Acestea sunt mult mai ieftine decât dezumidificatoarele, dar rezultatele nu vor fi la fel de bune.

Pentru a scăpa de condensul din ferestrele dvs., așezați absorbantele de umiditate de-a lungul marginii inferioare a ferestrei și lăsați-le să-și facă magia. S-ar putea să fie nevoie să repetați acest proces de câteva ori pentru a scăpa complet de condens, scrie playtech.ro.

Trucurile care funcționează mereu. Folosiți un încăzitor sau uscător de păr pentru a elimina condensul

Încălzitoarele de spațiu și uscătoarele de păr sunt produse care se găsesc în aproape orice casă și acestea pot fi folosite pentru a ajuta la eliminarea condensului.

Așezați încălzitorul de spațiu sau uscătorul de păr lângă fereastră și lăsați-l pornit. Acest lucru va absorbi toată umezeala dintre ferestre. Trebuie remarcat faptul că aceasta este doar o soluție pe termen scurt.

Acumularea de condens apare atunci când garnitura etanșă din ferestrele cu geam dublu este ruptă. Veți dori să angajați un profesionist care să se uite la această problemă și să o rezolve în mod corespunzător, pentru a evita orice daune pe termen lung la ferestrele de termopan.

Articole asemănătoare

Back to top button