fbpx

Cum să planifici o petrecere corporativă ținând cont de restricțiile COVID-19

În contextul pandemiei de coronavirus, care a început încă în luna martie, suntem puși în fața multiplelor provocări, printre care și regândirea vieții cotidiene. În acest sens, ministerul Sănătății a impus o listă de măsuri obligatorii de prevenire a virusului și ne îndeamnă să fim cât mai prudenți.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totuși, se apropie sărbătorile de iarnă și e timpul oportun de organizare a evenimentelor (important: în cercuri restrânse) cu membrii familiei și cu colegii de la serviciu. Conform restricțiilor, se pot organiza petreceri corporative ce nu depășesc cifra de 50 de invitați, ceea ce este perfect pentru IMM-uri.

Planificarea unui astfel de eveniment poate fi dificilă, nu și imposibilă. În cele ce urmează ți-am pregătit câteva sfaturi utile despre cum să organizezi o petrecere corporativă de Crăciun în maximă siguranță.

Pregătește atent lista invitaților

Cu toții ne dorim să evadăm din rutina zilnică afectată de noul coronavirus, însă nu trebuie să uităm de respectarea regulilor stricte. Conform Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică, evenimentele de orice tip nu trebuie să depășească cifra de 50 de invitați, care la rândul său trebuie să respecte distanța fizică obligatorie.

Așadar, începe să faci lista exactă a colegilor care doresc să participe la corporativ. În plus, poți face și o mică anchetă a fiecărui invitat. Acolo vei nota o mică istorie a fiecărui coleg: cum se simte, dacă respectă toate regulile de igienă și dacă a interacționat cu cineva bolnav.

Alege atent localul unde va avea loc evenimentul

Din grija pentru invitații săi, tot mai multe localuri care organizează evenimente corporative au renunțat la un număr mare de mese și au creat mai mult spațiu pentru a le amplasa cel puțin 2 metri distanță. În același timp, mesele nu trebuie să aibă mai mult de 6 locuri, o practică la fel impusă de către comisiile competente.

În plus, examinează cum este aerisit localul. De regulă, o sală festivă ce poate găzdui până la 50 de persoane trebuie aerisită permanent cu aer condiționat și, dacă este posibil, cu umidificator special care omoară bacteriile, dar nu dăunează căilor respiratorii ale invitaților.

Dezinfectarea încăperii la fiecare 2-3 ore

Fiind una dintre cele mai importante măsuri de prevenire a virusului Covid-19, dezinfectarea completă a încăperilor și a suprafețelor este obligatorie. Pentru a nu știrbi din atmosfera de distracție a invitaților, administrația localului trebuie să organizeze eficient această dezinfecție: să schimbe cât mai des tacâmurile, la fiecare 2 – 3 ore să dezinfecteze suprafețele atinse și să asigure invitații cu dezinfectant.

Echipament de protecție purtat de administrație și invitați

Responsabilitatea administrației localului trebuie să fie pe primul loc atunci când alegi locația pentru petrecerea corporativă a companiei tale. Asigurarea cu echipament de minimă necesitate este o regulă pentru orice eveniment de acest tip.

Măști, mănuși, dezinfectant la intrare și în toalete, ai grijă ca toate acestea să fie prezente la evenimentul tău. Fie vorba de echipa de chelneri ce vă vor deservi, fie de colegii tăi de muncă, toți trebuie neapărat să fie conștienți de importanța acestor măsuri de protecție.

Unde anume să organizez evenimentul?

Știm bine că aglomerația din centrul orașului nu pare să fie un loc perfect pentru organizarea evenimentelor în contextul pandemic. În plus, la sigur nu ai vrea să-i deranjezi pe cei din jur cu zgomotul muzicii, nu-i așa? De aceea, ai putea merge pe varianta unui restaurant în afara Chișinăului. Acolo, împreună cu colegii, veți avea mai multă intimitate, dar și libertate. Unul dintre localurile perfecte pentru petreceri corporative este restaurantul cu tradiții „La Bădiș”.

Cu o responsabilitate maximă, restaurantul va găzdui petrecerea ta de Crăciun, respectând toate normele de protecție împotriva noului coronavirus. Aflându-se la 32 km de Chișinău, La Bădiș este locul perfect unde poți organiza un team building de sărbătoare și un Crăciun pe cinste. Localul dispune de săli mici de banchete unde, fii sigur, distanța fizică va fi respectată, iar atmosfera de sărbători va fi completată de vinuri selecte și bucate tradiționale gătite din suflet.

Pentru rezervări sună acum la +373 68 622 622

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button