fbpx

Cum să evităm căderea părului? Utilizarea topică a produselor

Ai observat că părul îți cade în cantități mari, în fiecare zi ori la fiecare spălare? Atunci este posibil să suferi de alopecie (căderea părului). Acest fenomen poate avea o serie de cauze, care, în majoritatea cazurilor, pot fi prevenite. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Căderea părului, așadar, poate afecta doar scalpul sau întregul corp și poate fi ceva temporar sau permanent. Rădăcina acestei probleme poate fi cauzată de ereditate, modificări hormonale, boală sau chiar procesul natural de îmbătrânire. Totuși, căderea părului este mai frecventă la bărbați, dar și femeile pot fi afectate de această problemă.

Unii oameni nu vor să intervină pentru a-și ascunde părul rar, în timp ce alții folosesc peruci, pălării și eșarfe. Totuși, există și o categorie de persoane care apelează la diferite tipuri de tratamente împotriva căderii părului pentru a preveni căderea persistentă sau pentru a restabili creșterea acestuia.

Așadar, mai jos afli cum eviți căderea părului și ce produse ar trebui să utilizezi pentru a uita odată și pentru totdeauna de această problemă.

Cauze posibile ale căderii părului la femei

Căderea părului este un proces normal care are loc în organism. Unele fire cad, în timp ce altele cresc. Când acest echilibru este perturbat, cresc mai puține fire de păr decât cad, și astfel se ajunge la căderea părului.

În linii mari, căderea părului mai poate avea și alte cauze, precum:

– Coafarea greșită a părului: atunci când părul este aranjat sau împletit prea strâns. În acest caz, foliculii de păr se deteriorează, iar căderea părului poate fi permanentă.

– Deficit de vitamine și restricții alimentare: organismul se luptă cu lipsa vitaminelor necesare pentru funcționarea normală a acestuia.

– Stresul: atunci când organismul trece printr-un stres foarte mare foliculii de păr slăbesc și firele încep pur și simplu să cadă.

Cât de frecventă este căderea părului la femei și cum combatem această problemă?

Majoritatea oamenilor tind să creadă că preponderent căderea părului afectează bărbații. Experții estimează că peste 50% dintre femei experimentează căderea vizibilă a părului la un moment dat. Din fericire, există opțiuni de tratament pentru căderea părului la femei, și anume folosirea produselor de îngrijire potrivite.

De exemplu, la Gloss Beauty Salon găsești tot de ce ai nevoie pentru a stopa definitiv această problemă. Gama profesională de șampon pentru căderea părului de la CHI, DSD de Luxe sau Natulique sunt perfecte pentru a începe un tratament împotriva căderii părului chiar la tine acasă. Aceste produse stimulează și întăresc bulbul de păr, hrănesc intens rădăcinile, adaugă strălucire și lasă părul moale și neted.

De asemenea, poți încerca și un condiționer pentru păr din gama Natulique pe bază de aloe vera, ulei de migdale și ulei de măsline. Acesta previne căderea părului și accelerează creșterea. Iar pentru un rezultat și mai rapid se recomandă folosirea de fiole pentru creșterea părului cum sunt cele din gama L’Oreal Professionnel sau DSD de Luxe.

Căderea părului este o problemă cu care se poate confrunta absolut oricine. Însă, dacă ai grijă la ceea ce mănânci, eviți stresul și ai o rutină de îngrijire a părului potrivită, problema poate fi minimizată. La Gloss Beauty Studio primești consultație profesională pentru combaterea căderii părului și o gamă variată de produse potrivite tipului tău de păr. Pentru detalii, sună chiar acum la +373 69900036.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button