fbpx

Cum funcționează tehnologia Laser dioda+IPL pentru epilarea definitivă la Nomasvello

Vrei să scapi rapid de părul nedorit de pe corp? Procedura de epilare definitivă la Nomasvello este soluția care îți permite să ai mai mult timp liber pentru tine, să nu-ți mai adaptezi mereu planurile după programările la epilare și să te bucuri din plin de viață. Mai jos descoperi cum funcționează de fapt tehnologia laserul dioda + IPL pentru epilarea definitivă la Nomasvello și de ce ar trebui să alegi anume acest Centru specializat în epilare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Epilarea definitivă: Laser & IPL

Atât tehnologia de epilare cu laser, cât și IPL sunt disponibile pentru îndepărtarea părului pe tot corpul. Ambele tratamente folosesc energia sub formă de lumină pentru a permite îndepărtarea în siguranță a părului care elimină foliculii de păr anagen. De asemenea, trebuie să cunoști că:

– Laserul cu Diodă emite lumină continuă și focalizată pentru a trata în mod specific zona de epilat.

– Epilarea cu IPL (Intense Pulsed Light) emite lumină divergentă care tratează o zonă într-un mod dispersat.

– Ambele tehnologii asigură îndepărtarea definitivă a părului. Cu toate acestea, este important să apelezi doar la un profesionist pentru a alege cea mai bună tehnologie pentru tipul tău de păr. Sau, și mai bine, poți opta pentru tehnologia care le combină!

– Experții Nomasvello folosesc metoda FUSION LASER & IPL pentru îndepărtarea finală individuală a părului ce îndepărtează până la 95% din părul nedorit, ceea ce înseamnă că aceștia folosesc ambele tipuri de lumină în timpul unui tratament complet.

– După fiecare ședință, părul devine tot mai subțire, depigmentat și cade complet, iar pielea beneficiază de efectele benefice ale impulsurilor de lumină si devine neteda, uniforma si catifelată.

– Indiferent de tehnica folosită, corpul uman este viu și poate activa foliculii de păr anterior adormiți de-a lungul vieții, de aceea se recomandă efectuarea unei ședințe de întreținere (o dată sau de două ori pe an) după terminarea tratamentului. Acesta este motivul pentru care se spune că îndepărtarea definitivă a părului este progresivă, adică îndepărtezi părul de îndată ce acesta apare. Oricum, după un curs intens, vei putea oricând alege să porți o rochie, vei putea merge când dorești tu la plajă sau bazin și nu va mai trebui să te stresezi mereu cu gândul programărilor săptămânale/lunare la metodele clasice de depilare. Sună tentant, nu?

De ce să alegi epilarea definitivă?

– Nu este o procedură agresivă pentru piele. Intensitatea energiei poate fi ajustată individual pentru a se potrivi  fiecărui tip de piele. Prin urmare, nu există niciun pericol pentru sănătate. Adio iritații, adio fire crescute sub piele.

– Rezultate sunt vizibile chiar după prima ședință.

– Acest tratament este potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele și păr (cu excepția fototipurilor V și VI).

– Este un tratament unisex, ceea ce înseamnă că este recomandat atât femeilor, cât și bărbaților.

– Epilarea definitivă este singurul tratament pentru foliculită, o infecție inestetică a foliculilor de păr, și este recomandată și pentru tratarea hirsutismului (excesul de păr pe corp).

– Procedura garantează o eficiență ridicată de până la 95%.

Așadar, investiția în tratamentul de epilare definitivă Laser Dioda + IPL este una care cu adevărat merită. Dacă și tu dorești să scapi rapid de părul nedorit de pe corp, însă nu știi unde să apelezi pentru rezultate cât mai vizibile, alege cu încredere serviciile de epilare definitivă oferite de Nomasvello. Poți să fii sigur de securitatea și eficiența procedurii. Pentru detalii, apelează la numărul 069 717 179!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button