fbpx

Cu ce să te aprovizionezi pe timp de criză, fără să ieși din casă, dacă ai copii? Soluții „prudente” de la Mamico

Fiecare părinte, prins în vâltoarea crizei și a carantinei, se gândește la strictul necesar, face liste de consum și ordine în toate dulapurile cu provizii. De cele mai multe ori se pare că ai procurat tot și – brusc – înțelegi că ceva lipsește.

Pentru a nu repeta achizițiile și a face rezerve strategice corecte pentru copilul tău, prinde câteva recomandări valabile de la magazinul online pentru copii Mamico.md, portalul digital în care poți găsi cea mai mare varietate de produse – de la jucării interactive, alimentație și până la elemente vestimentare stilate pentru copilul tău. Deci care sunt rezervele de care ai nevoie?

Fă plinul la produse perisabile

Produsele perisabile sunt cele care se consumă/utilizează într-un ritm alert și de care fiecare mămică depinde ca de aer. Se includ aici scutecele, șervețelele umede sau produsele care calmează pielea iritată a celui mic. Prin urmare, poți să îți faci rezerve de:

  • Scutece – atenție maximă la mărime, deoarece bebelușii tind să crească alert în primele luni de viață, respectiv s-ar putea să te pomenești că scutecele cumpărate o lună în urmă sunt deja prea mici. Poți opta pentru cutii mari de scutece, care ajung pentru circa o lună de zile.
  • Șervețele umede – produsele acestei categorii sunt un ajutor indispensabil pentru mămici, nu doar pentru a schimba scutecul, ci de exemplu pentru a dezinfecta jucăriile sau spațiul de joacă al celui mic.
  • Produsele de igienă ale copilului – a venit momentul să-i faci o băiță celui mic? Te pomenești în situația în care gelul de duș sau șamponul celui mic s-a terminat? Ca să nu ai astfel de situații, te poți aproviziona cu câteva unități similare, care răspunde cerințelor voastre. Produsele din această categorie, de regulă, au un termen de peste șase luni din momentul deschiderii, așa că pot fi suficiente pe durata carantinei.
  • Produsele alimentare – desigur, în situația cu produsele alimentare este cazul să verifici termenul de valabilitate/condițiile de păstrare ale acestora, ca să-l bucuri pe cel mic cu gustări sănătoase și echilibrate.

Cum să te aprovizionezi fără să ieși din casă?

 

Foarte simplu – apelând la serviciile de livrare pe care ți le prestează magazinul online pentru bebeluși Mamico.md. Acum poți plasa comanda pe site, alegând produsele fie individual, fie cu suportul specialiștilor, iar portalul îți livrează produsele în decursul unui interval de timp potrivit, astfel încât să faci plinul și să respiri ușurat, cu o grijă în minus.

Totodată, Mamico.md are un sistem de bonusuri și fidelizare, ca să te bucuri de reduceri pe întreaga durată a carantinei. Magazinul online pentru copii Mamico.md este aliatul tău zilnic, oferindu-ți cele mai calitative produse, de la mărci europene și mondiale de renume, la cele mai avantajoase prețuri de pe piață, toate la un click distanță și livrate direct la ușa casei tale, în conformitate cu standardele de igienă prevăzute.

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button