fbpx

Coronavirusul a fost depistat încă la 40 de cadre medicale. Câți specialiști infectați avem în total?

Astăzi au mai fost diagnosticate cu virusul COVID-19 încă 40 de cadre medicale. Potrivit datelor publicate de Ministerul Sănătății, numărul total al specialiștilor infectați ajunge la 698.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Printre persoanele diagnoza cărora s-a confirmat astăzi se numără 11 doctori. La fel, testele a 20 de asistenți medicali, doi felceri, un farmacist și șase angajați din rândul personalului auxiliar au arătat că aceste persoane au COVID-19.

Precizăm că, potrivit informațiilor publicate anterior de MSMPS, cel puțin 47 de specialiști au fost tratați, iar cinci dintre ei au pierdut lupta cu boala. Printre decedați sunt doi angajați ai CNAMUP, șeful secției de chirurgie de la Spitalul Raional Orhei, o asistentă medicală de la Fălești și un doctor de la o instituție privată.

Pentru a fi mereu informați și a afla primii cele mai importante știri, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe canalul nostru de Telegram. Stați acasă și aveți grijă de sănătatea voastră!

CITEȘTE ȘI:

Avem 76 de decese ale bolnavilor de coronavirus. Cine este ultimul pacient care s-a stins din viață?

Încă un bebeluș a fost diagnosticat cu virusul COVID-19. Care sunt vârstele celorlalți pacienți?

Doar în Chișinău sunt peste 800 de cazuri. Câți bolnavi de coronavirus au fost înregistrați în celelalte regiuni ale țării?

 

Articole asemănătoare

Back to top button