fbpx

Coronavirus în Moldova: Peste 40 de persoane au încălcat regimul de autoizolare, iar cinci agenți economici nu au respectat restricțiile

La ședința Centrului Unic de Comandă a stării de urgență, astăzi, ministrul Pavel Voicu a comunicat că MAI a concentrat circa 9000 de angajați din toate structurile pentru realizarea activităților de menținere a ordinii publice, verificarea persoanelor aflate sub supraveghere și pentru asigurarea misiunilor de carantină a localităților.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Așadar, polițiștii au verificat 5632 de persoane aflate sub supraveghere. Populația tot mai intens informează poliția despre cazurile de încălcare a regimului de autoizolare. Astfel, au fost identificate 46 de persoane ce au încălcat regimul de izolare și cinci agenți economici care au încălcat restricțiile impuse de CSE.

De asemenea, pe durata ultimelor 24 de ore în țară au revenit 1972 de persoane, dintre care 222 au intrat prin Aeroportul Internațional Chișinău.

Tot la ședința de azi, ministrul Apărării – Alexandru Pînzari – a comunicat că 100 de militari sunt antrenați în amenajarea Centrului de triere COVID-19, care este practic pregătit pentru realizarea procedurilor medicale. În următoarele ore vor fi realizate procesele de testare a echipamentelor de încălzire și ventilare a spațiilor.

CITEȘTE ȘI:

ultima oră | 591 de cazuri de coronavirus în Moldova. Astăzi au mai fost diagnosticate 86 de persoane

Articole asemănătoare

Back to top button