fbpx

Copaci căzuți peste drumuri, conducte de gaz sau balcoane. Ploile torențiale de la nordul țării le-au dat de lucru salvatorilor

Ploile torențiale și vântul puternic care a dat buzna peste locuitorii de la nordul țării, le-au dat bătăi de cap și salvatorilor, care au fost nevoiți să intervină în mai multe situații raportate în această după-amiază.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit primelor informații operative, mai multe localități de la nord au fost afectate de furtună. Angajații IGSU au fost alertați să intervină în mai multe cazuri la lucrări de defrișare a copacilor doborâți pe drumurile din Bălți, Edineț și Briceni.

Totodată, s-a stabilit că unii copaci au căzut peste conductele de gaz din orașul Briceni și Edineț, unde la moment salvatorii efectuează lucrări de deblocare pentru a evita scurgeri de gaz.

Mai mult decât atât, copacii doborâți au afectat și patru balcoane ale unui bloc locativ din orașul Bălți, unde au fost create două grupuri operative de salvatori pentru monitorizarea situației și pentru efectuarea lucrărilor.

În unele localități din Edineț și Briceni au fost înregistrate deconectări intermitente de la energia electrică. Inspectoratul General pentru Situații de Urgență IGSU monitorizează situația, iar comisiile urmează să estimeze prejudiciile.

Articole asemănătoare

Back to top button