fbpx

Controale inopinate la subdiviziunile Primăriei. Ceban către funcționari: „Vom lucra cu cei care vor să lucreze. Restul – puneți cererea pe masă”

Activitatea întreprinderilor municipale, dar şi a şefilor direcţiilor Primăriei Chișinău, va fi verificată săptămânal. Despre aceasta a anunțat primarul general al capitalei, Ion Cenan, în cadrul ultimei ședințe a serviciilor municipale. Edilul i-a îndemnat pe ce care nu vor să munceasă să elibereze fotoliile, prezentându-și demisia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Vom face controale mult mai des începând cu săptămâna aceasta. Voi merge personal și vor merge viceprimarii, reprezentanții cabinetului primarului, ai viceprimarilor și consilierii municipali. Vom face raiduri la direcții, prin sectoare, prin curțile blocului, vom discuta cu oamenii, vom vedea ce spun locuitorii, angajații. Aceste verificări vor fi inopinate și periodice”, a declarat Ceban.

Totodată, edilul-șef al capitalei a anunțat funcționarii că îi va aștepta în continuare cu rapoarte privind activitatea pe care aceștia o desfășoară. Potrivit lui, cei care nu-și exercită responsabil atribuțiile pot să demisioneze, iar cei care o fac bine ar putea chiar să beneficieze de salarii mai mari.

„Vom lucra cu cei care vor să lucreze, cine nu vrea – poftim, cererea pe masă și eliberați locul. Avem o mapă întreagă cu CV-uri. Poate să facem un concurs, cine se descurcă mai bine, acela va primi și bani mai mulți, cine nu – va primi mai puțini, pe lângă sancțiunile disciplinare”, a mai adăugat primarul general în cadrul aceleiași ședințe.

Articole asemănătoare

Back to top button