fbpx

Conor McGregor vrea să devină președintele Irlandei: „Îmi doresc să candidez”

Conor McGregor a fost foarte afectat de scandalul care a zguduit recent Irlanda, când trei copii au fost înjunghiați pe străzile din Dublin, în contextul protestelor care au loc acolo.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Starul din UFC s-a declarat revoltat de evenimentele petrecute recent și nu a ezitat să critice în termeni duri autoritățile din Irlanda.

Conor McGregor vrea să devină președinte

Conform Marca, acest lucru a dus la deschiderea unei anchete împotriva luptătorului pentru instigare la ură. Cu toate acestea, Conor McGregor, care a scăpat recent de acuzațiile de agresiune sexuală, nu s-a oprit și a transmis, mai în glumă, mai în serios, pe rețelele sociale, că ia în calcul să candideze la alegerile prezidențiale.

”Posibila competiție în cazul în care voi candida. Gerry Adams, 78 de ani, Bertie Ahern, 75 de ani, Enda Kenny, 74 de ani. Fiecare are legături puternice cu partidele politice. Indiferent de ceea ce crede populația, aceste partide se conduc pe ele însele, în loc să conducă poporul.

Apoi sunt eu, 35 de ani, tânăr, activ, pasionat, nou în acest joc (n.red. politică). Ascult, îmi ofer sprijinul, mă adaptez. Nu am nicio afiliere politică, nu favorizez niciun partid.

Aș supune orice la vot. Aș organiza voturi în fiecare săptămână ca să mă asigur. Pot să finanțez. Nu aș fi eu la putere în calitate de președinte, cetățeni ai Irlandei. Aș fi eu alături de voi”, a scris Conor McGregor pe Twitter.

Articole asemănătoare

Back to top button