fbpx

Comuniștii au decis că nu vor participa la alegerile prezidențiale. Voronin consideră scrutinul neconstituțional

PCRM a decis vă nu va participa la scrutinul prezidenția. Hotărârea a fost luată astăzi de Comitetul Central al formațiunii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Elena Bodnarenco a declarat pentru agora.md că formațiunea pledează pentru „votul împotriva tuturor”. Așa cum a declarat anterior și liderul comuniștilor, Vladimir Voronin, partidul consideră scrutinul neconstituțional.

Precizăm că, în ultimele luni au existat mai multe zvonuri referitor la faptul că anume Vladimir Voronin ar urma să candideze la alegerile de pe 1 noiembrie. Acesta, însă, a relatat zilele trecute, în cadrul unei emisiuni televizate, că scrutinul nu este organizat legal și consideră că șeful statului ar trebui ales în Parlament, în special în contextul pandemiei și cheltuielilor mari, necesare pentru desfășurarea votării.

Chiar dacă situația referitoare la candidatul comuniștilor pentru alegerile prezidențiale a fost incertă până astăzi, Voronin se arata încrezut despre faptul, dacă vor avea loc alegeri parlamentare anticipate, comuniștii vor lupta pentru fotoliile de deputați.

Articole asemănătoare

Back to top button