fbpx

Circa 600 de moldoveni stau blocați între Ucraina și Ungaria de câteva zile. „Au dat un croissant și două căni de cafea”

În jur de 12 autocare, cu circa 600 de pasageri, au rămas blocate între Ucraina și Ungaria timp de patru zile. Pasagerii urmau să ajungă la Praga (Cehia), însă compania de transport le-ar fi comunicat oamenilor să mai aștepte câteva zile și nu i-ar fi asigurat cu apă și mâncare.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un bărbat a povestit pentru tv8.md că în autocare sunt și copii mici, iar el are nevoie de ajutor medical – chiar și așa, vameșii i-ar fi permis să plece la spitalul din regiune doar pentru jumătate de oră, pe când chirurgul i-ar fi recomandat un tratament mai complex, motiv pentru care a rămas în vamă.

„E deja a patra zi. Dumnealor au dat doar un croissant și două căni de cafea. Atât. Nu au dat un oarecare hotel sau undeva ca oamenii să se odihnească. Iaca așa dorm oamenii. Pe bilet scrie 80 de euro, dar el a luat de la 150 până la 400 de euro de la fiecare persoană”, a precizat el. 

Potrivit sursei citate, compania responsabilă de transportare a declarat că nu știe încă toate circumstanțele, iar că persoanele care au dorit s-au întors deja acasă, fără a oferi prea multe detalii.

Articole asemănătoare

Back to top button