fbpx

Cine va veni în locul lui Năstase la Ministerul de Interne dacă acesta devine primar al Chișinăului? Mai multe speculații, infirmate de liderul PPDA

Mai multe voci spun că dacă actualul ministru al Afacerilor Interne, Andrei Năstase, ar urma să candideze la alegerile locale pentru Primăria Chișinău și va câștiga, atunci la șefia ministerului condus în prezent de el ar urma să vină un socialist.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Informațiile au fost, însă, infirmate de liderul PPDA, care spune că Blocul ACUM nu va susține un candidat desemnat de PSRM.

„În spațiul public au apărut tot felul de inepții… că blocul ACUM va susține candidatul PSRM, că Ministerul de Interne ar trece după asta la PSRM. Este un fals. MAI nu va fi la PSRM. Blocul ACUM nu va susține un candidat al PSRM. Suntem diferiți, iar faptul că din anumite considerente am ajuns să facem o majoritate cu PSRM, nu înseamnă că vom avea candidați comuni. Nu, este un fals”, a spus ministrul de Interne.

Năstase a negat și faptul că funcția pe care o deține ar putea fi ocupată de actualul ministru al Apărării, Pavel Voicu. Viceprim-ministrul l-a îndemnat pe Voicu să-și facă treaba acolo unde este acum.

„Voicu să-și facă treaba acolo, la Ministerul Apărării, să aibă grijă pe cine aduce în RM, să nu mai facă asemenea provocări împreună cu Dodon. Dacă vrem să fim apreciați de oameni, trebuie să facem lucruri bune. În favoarea oamenilor, dar nu PR ieftin”, a menționat Năstase.

Articole asemănătoare

Back to top button