fbpx

Cine va conduce Direcția educație din capitală după demisia Rodicăi Guțu? Instituția are un nou șef interimar

Andrei Pavaloi este noul șef al Direcţiei generale educație, tineret și sport (DGETS) din capitală. Acesta a fost desemnat prin dispoziția primarului general, după ce Rodica Guţu şi-a prezentat marţi demisia din funcție din proprie inițiativă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.
Foto: chisinau.md

Noul director adjunct al DGETS a activat anterior în calitate de şef al Direcţiei educaţie a sectorului Râşcani şi va asigura interimatul funcţiei de șef al Direcției generale până la organizarea unui concurs în acest sens.

Andrei Pavaloi a fost prezentat astăzi colectivului de către Ion Ceban, care le-a comunicat angajaţilor direcţiei că de gradul de implicare a fiecăruia în domeniul educaţional municipal depinde calitatea serviciilor prestate în instituțiile de învăţământ primar și secundar.

Precizăm că demisia din funcție și-au prezentat-o ieri și doi dintre cei trei şefi adjuncţi ai DGETS. Primarul general i-a solicitat luni Rodicăi Guțu să-și prezinte benovol demisia din funcție, urmare a acuzațiilor care i se aduc referitor la administrarea defectuoasă a domeniului educațional.

Articole asemănătoare

Back to top button