fbpx

Șefa Direcţiei educație și doi adjuncți au scris cerere de demisie. Ceban: „Doamna știa că a avut multe încălcări”

Șefa Direcţiei generale educație, tineret și sport, Rodica Guţu, și încă doi adjuncți de la Primăria Chișinău au demisionat. Despre aceasta a anunțat șeful instituției, Ion Ceban, pe pagina sa de Facebook, care a precizat că a semnat ieri cererile.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Nu a durat mult, după ce luni am cerut să plece benevol. Doamna știa că a avut multe încălcări pe parcursul activității sale în această direcție precum și scheme de interese. Tot ieri am semnat cererile de demisie ale celor doi șefi adjuncți ai direcției”, a precizat Ceban.

Funcționarul a anunțat și că, în această dimineață, a fost la instituție pentru a prezenta persoana care va fi unul dintre noii șefi adjuncți ai direcției.

„Este vorba de Andrei Pavaloi, un specialist bun în domeniu. Am discutat cu angajații și le-am spus că de ei depinde educația copiilor noștri și calitatea serviciilor prestate în instituțiile de învățământ. Ne dorim o generație sănătoasă și pregătită. În continuare procedura de angajare a unui nou șef al Direcției educație va fi efectuată în conformitate cu legislația în vigoare”, a mai spus Ion Ceban.
Menționăm că, pe 20 ianuarie curent, primarul capitalei a solicitat demisia șefei Direcției educație, Rodica Guțu, aceasta fiind acuzată de favoritism și tolerarea mai multor nereguli în grădinițe.

Articole asemănătoare

Back to top button