fbpx

Chicu: Medicii repară erorile societății. Sper ca nici un preot să nu se infecteze

Peste 300 de preoți au organizat servicii divine duminică. Anunțul a fost făcut de Ion Chicu, care a menționat că speră ca nici unul dintre slujitorii bisericii să nu se infecteze cu virusul COVID-19.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit premierului, 375 de clerici nu s-au conformat cerințelor autorităților. El a declarat că aceștia nu respectă medicii, care repară erorile întregii societăți.

„Sper ca nimeni dintre acei preoți, care ieri au oficiat aceste slujbe, să nu se infecteze și să nu vină în instituțiile medicale. Medicii noștri vor avea respect și îi vor ajuta. Vor avea cu totul altă atitudine decât o au slujitorii bisericii și nu o să îi trateze cu o linguriță. O să-i trateze ca pe orice alt pacient”, a spus Ion Chicu.

Amintim că, inițial, autoritățile au anunțat că toate serviciile divine, pentru toate confesiunile, vor fi sistate. Ulterior însă, după ce au discutat cu reprezentanții bisericii, s-au stabilit niște reguli pentru organizarea slujbelor.

CITEȘTE ȘI:

video | Lingurița se va șterge cu spirt, iar credincioșii nu vor mai săruta mâna preoților. Mitropolia a publicat noi reguli de împărtășanie

 

Articole asemănătoare

Back to top button