fbpx

Chemați prietenii și împărtășiți cu ei spaima. Top 15 cele mai „creepy” filme anime de vizionat în seara de Halloween

De Halloween, adunați prietenii, pregătiți cât mai multe bunătăți, accesați Crunchyroll și împărtășiți cu ei spaima provocată de producțiile anime care vă vor face să tresăriți. Iar pentru un plus de frică, îmbrăcați și un costum cât mai îngrozitor.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Crunchyroll este cea mai mare platformă din lume destinată vizionării filmelor anime, accesibilă și în regiunea noastră. Aici puteți descoperi un univers nou și captivant. Așadar, vă recomandăm 15 producții pe care le puteți privi pe platformă. Nu uitați să ne spuneți care dintre ele va plăcut cel mai mult și care a fost cea mai „de groază”.

Angels of Death – O fetiță obișnuită ar striga dacă s-ar trezi într-un loc necunoscut, fără nici o amintire și în compania unui ucigaș în serie… Nu și RaySpaimăAmenințareNu, mai curând o metodă de a găsi calea de ieșire din capcana multietajată.

Junji Ito Collection –  „Colecția lui Junji Ito”, unul dintre cei mai vestiți autori de horror-manga din istorie, conține ecranizări ale diferitor opere ale maestrului, creată pentru celebrarea celor 30 de carieră a sa. TomieSoichi și Fuchi sunt în sfârșit pe ecrane.

Zombie Land Saga – Viața a șapte fete a fost dată peste cap când lumea a fost lovită de un fenomen straniu – morții care au înviatEroinele urmează să se adapteze la noua realitate, iar pentru fiecare din ele acest proces va avea anumite dificultăți. Ceea ce unește aceste fete cu experiențe și caractere diferite este dorința fermă de a supraviețui. 

Calamity of a Zombie Girl – În timpul căutărilor unei comori ascunse, un grup de studenți dintr-un club ocult găsește un sicriu cu corpul mumificat al unei fete. Ei nici nu bănuiesc că mulți din ei nu vor mai apuca să vadă dimineața. 

Sengoku night blood – Yuzuki este învăluită de o lumină misterioasă care iese din telefonul ei mobil și se pomenește într-un loc necunoscut. Uitându-se în jurfata înțelege că mediul îi aduce aminte de perioada SengokuDar aceasta este o altă lume, cunoscută drept „Shinga, locuită de ființe supraomenești de genul vampirilor și vârcolacilor.

Muyo and Roji’S Bureau supernatural Investigation – Un duh a pus stăpânire peste voința DumneavoastrăÎn casă a apărut o fantomă pe care trebuie să o alungați… sau, de exemplu, să-i dați focDacă răspunsul este „da”, adresați-vă lui Muhyo și Roji – experți în legile supranaturale. Specialitatea lor este să facă justiție în privința duhurilor rele! 

Welcome to Demon School, Iruma Kun Bine ați venit în lumea veselă și captivantă a iaduluiIruma Suzuki este un băiețel bun la inimă și timid, care într-un mod miraculos a devenit nepotul demonului cu multe puteri pe nume Sullivan. Bunelul își adoră nepoțelul și decide să-l înregistreze la Academia de Demoni. Dar Iruma este om și pentru a supraviețui în academie este nevoit să-și ascundă esența, ceea ce este foarte dificil.

Ge-Ge-Ge No Kitaro – În secolul XXI tot mai puțini mai cred în yōkaiOamenii cred doar în ceea ce văd. În realitate însă, întunericul nopții îi ascunde pe yōkaiTânărul Kitarō luptă cu yōkai care le dăunează oamenilor și este ajutat de prietenii săi yōkai și școlărița Mana.

Hitori no shita: The outcast – Soran Te vrea să viziteze mormântul bunelului său și vine în satul de baștină, dar o călătorie ordinară se încheie destul de complicat. Cimitirul a fost pângărit! Fată stranieLopatăFuneraliiZombie! Astfel, în fața eroului se deschide misterioasa lume a străinilor.

To the abandoned sacred beasts – Pe continentul Patria a fost întemeiată o țară democratică cu aceeași denumire. Din cauza divergențelor de ordin economic, ea s-a divizat în două state: Uniunea de nord a Patriei și Confederația de sud a Patrieicare au intrat într-un război civil fără sfârșit. Rândurile apărătorilor din nord se răreau, iar pentru a învinge Sudul ei au decis să folosească o tehnologie interzisă. Au fost creați soldați care au primit o putere comparabilă cu cea divină în schimbul înfățișării umane. 

The laughing salesman – Numele meu este Fukuzo Moguro. Oamenii îmi spun negustorul vesel. Dar eu nu sunt un negustor simplu. Eu fac tranzacții cu inimi omeneștiBătrâni și tineri, bărbați și femei – în inima fiecărui om există golul singurătății, iar eu voi avea grijă să-l umpluNu, nu am nevoie de bani. Ceea ce contează este ca clientul să fie mulțumit – e mai mult decât suficient. Interesant, cine va fi clientul meu astăziHa-ha-ha!

Juni Taise – zodiac war  În cel de-al doisprezecelea război al Zodiacului, care are loc o dată în douăsprezece ani, s-au întâlnit luptători neînfricați. Fiecare din ei are semnul său — ȘobolanulBoulTigrulIepureleDragonȘarpele, Calul, Oaia, Maimuța, Cocoșul, Câinele și Mistrețul. Miza este viața și sufletele. Va exista un singur învingător și premiul său va fi îndeplinirea oricărei dorințe.

Elegant yokai apartment lifeDupă moartea părinților, Inaba Yūshise pomenește într-o situație dificilă în casa unchiului său. El decide că atunci când va merge la universitate va începe să locuiască independent și găsește un apartament foarte ieftin. Locuința se dovedește a fi populată de monștri, oameni și fantome

Ms. Vampire who lives in my neighborhood – Acari Amano se îndrăgostește de la prima vedere în fata-vampir Sophie Twilight care o salvează dintr-o nenorocire. Curând, această pasiune oarbă se transformă în conviețuire și Sophie este nevoită să o accepte pe noua sa vecină.

Skull-face booksekker Honda-San – În cea mai obișnuită librărie japoneză lucrează un vânzător neobișnuit pe nume Honda. Ce-l face atât de neobișnuitFaptul că el este un scheletEl și colegii săi extravaganți vor arăta prin exemplul propriu cât de vesel și dificil, în același timp, este să lucrezi într-un magazin de cărți.

 

Articole asemănătoare

Back to top button