fbpx

Cele mai multe sunt la nordul Moldovei! Nouă raioane din țară unde nu a fost înregistrat încă nici un caz de coronavirus

Conform platformei oficiale cu informații despre răspândirea coronavirusului în Moldova, doar în nouă raioane din țară nu a fost confirmat nici un caz de coronavirus. Cele mai multe dintre ele se află la nordul Republicii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor, deocamdată, la Dondușeni, Drochia, Glodeni, Ocnița, Rezina, Ungheni, Șoldănești, Comrat și Ceadîr-Lunga nu sunt pacienți diagnosticați. Pe de altă parte, cele mai multe persoane infectate sunt la Chișinău, Soroca și Ștefan-Vodă.

Precizăm că, până acum, în țara noastră au fost confirmate 505 cazuri de coronavirus. Din numărul total de pacienți, 25 au fost externați deja, iar șase s-au stins din viață. În același timp, pentru a face față situației, autoritățile au activat mai multe spitale raionale.

CITEȘTE ȘI:

Cât cheltuie statul pentru tratarea unui pacient bolnav de coronavirus? Calculele făcute de autorități

A fost înregistrat primul caz de coronavirus la Edineț. Lista oficială a raioanelor din țară unde au fost depistate persoane infectate

Articole asemănătoare

Back to top button