fbpx

video | Cel mai frumos moment de la aceste alegeri? Un tânăr le-a cântat la nai moldovenilor din Germania ce așteptau în rând să voteze

În timp ce situația de acasă în cadrul acestor alegeri este destul de tensionată din cauza procesului de vot din preajma regiunii transnistrene, moldovenii din Germania au avut parte de un moment special, în timp ce așteptau în rând să voteze.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

S-a întâmplat în imediata apropiere a Ambasadei Republicii Moldova în Berlin, unde un tânăr moldovean le-a cântat la nai concetățenilor noștri cunoscuta melodie scrisă de Gheorghe Zamfir, „Păstorul singuratic”. Acesta a primit aplauzele și uralele celor prezenți, care s-au arătat emoționați.

Momentul a fost filmat și încărcat pe rețelele de socializare, unde a stârnit și mai multe reacții pozitive atât din partea moldovenilor din diasporă, cât și din partea celor de acasă.

 

Menționăm că, astăzi, cetățenii Republicii Moldova își aleg președintele pe un mandat de 4 ani. Ca și în cadrul alegerilor anterioare, moldovenii din diasporă au făcut cozi la secțiile de votare.

Articole asemănătoare

Back to top button