fbpx

Ceban și-a anunțat candidatura la funcția de primar de Chișinău. Pretendenții MAN pentru suburbiile capitalei

„Astăzi, în cadrul conferinței Organizației Teritoriale a municipiului Chișinău MAN, am fost propus spre desemnare la funcția de Primar general al municipiului Chișinău pentru alegerile locale generale din 5 noiembrie”. Anunțul a fost făcut duminică pe o rețea de socializare de către actualul primar general de Chișinău, Ion Ceban.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Totodată, în cadrul conferinței Organizației Teritoriale MAN Chișinău, au fost propuși spre desemnare candidații la funcția de consilieri în Consiliul Municipal Chișinău din Partea Partidului MAN. Urmează ca Biroul Național să-i desemneze”, a mai anunțat Ceban.

Totodată, în cadrul conferinței Organizației Teritoriale a municipiului Chișinău MAN, au fost propuși spre desemnare candidații la funcția de primari în nouă suburbii.

„În prezent definitivăm procedura de propunere spre desemnare a candidaților în alte suburbii, iar în unele localități vom susține primarii actuali.

La fel, au fost propuse spre desemnare candidații la funcția de consilieri în Consiliile Locale din suburbii”, a mai scris edilul.

Acesta a anunțat candidații propuși Biroului Național al Partidului MAN spre desemnare pentru funcțiile de primari ai localităților din suburbii:

1. Vatra – Dănilă Denis
2. Durlești – Mihai Onofrei
3. Trușeni – Vasilii Popa
4. Tohatin – Viorel Cheltuitor
5. Bubuieci – Leonid Umaneț
6. Ghidighici – Radu Boțan
7. Grătiești – Radu Caraman
8. Colonița – Angela Zaporojan
9. Cruzești – Victor Solomon

Articole asemănătoare

Back to top button