fbpx

Ce trebuie neapărat să ai în geantă în vacanță

Când vine vorba despre un concediu reușit, cheia succesului stă în planificare. Ce trebuie neapărat să ai în geantă atunci când mergi în vacanță?

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Indiferent dacă mergi la țară, la părinți, ori alegi câteva zile de relaxare la mare sau munte, sunt câteva lucruri extrem de utile care nu trebuie să îți lipsească din bagaj.

Ce trebuie neapărat să ai în geantă când pleci în vacanță?

În primul rând, dacă ai concediul planificat în timpul sezonului cald, atunci nu trebuie să îți lipsească spray-ul pentru țânțari.

O pelerină de ploaie este un alt obiect extrem de util, care te scapă de probleme.

O umbrelă se poate rupe ușor dacă bate vântul mai tare și este și mai dificil de transportat.

Medicamentele sunt obligatoriu de pus în geantă. Ia mai multe decât folosești în mod normal acasă, pentru că în vacanță nu știi sigur dacă vei găsi o farmacie în zona în care ai cazarea.

Pe lângă aceasta, o trusă de prim ajutor te poate salva când ai cea mai mare nevoie.

În trusa clasică trebuie neapărat să introduci și o cremă sau un gel pentru vânătăi, cucuie și umflături. Este un tratament rapid și deosebit de eficient, pe care îl poți lua cu tine oriunde. Nu ocupă mult spațiu și te scapă rapid de probleme! Dacă este și cu ingrediente naturale, precum arnica, gheara dracului sau alte plante medicinale, este cu atât mai util.

Chiar dacă ai încălțămintea potrivită pentru zona unde mergi, ia-ți neapărat încă o pereche de rezervă. Nu știi niciodată când te pot lăsa baltă.

Și hainele mai groase sunt foarte utile, indiferent de locul în care te cazezi în vacanță. O lanternă, rezerve de apă, bani cash, un rucsac și o șapcă, acestea nu trebuie să îți lipsească din bagaj atunci când mergi în plimbări lungi, după ce ajungi la destinație.

O cremă de protecție solară este obligatorie chiar dacă mergi la munte. Și pe vârfurile montane poți face rapid insolație sau arsuri.

Sursa: unica.ro

Articole asemănătoare

Back to top button