fbpx

Ce crede Angelina Jolie despre noua relație a lui Brad Pitt? „O interesează dacă…”

Presa internațională vehiculează de mai mult timp că Brad Pitt ar avea o nouă iubită. Unii susțin că ar fi vorba despre o femeie care îi seamănă lei Angelinei Jolie, dar este mult mai tânără, iar alții afirmă că actorul ar forma un cuplu cu fosta sa iubită – Jennifer Aniston.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Mulți se întreabă, însă, ce crede Jolie despre aceste zvonuri. Uite că, recent, o sursă apropiată actriței a declarat că pe Angelina o interesează relațiile fostului său soț „doar dacă acestea afectează copiii”. 

„Pe Angelina o interesează cu cine se întâlnește Brad doar dacă îi afectează pe copii, în rest chiar nu e interesată de viața lui de cuplu. A trecut de mult timp peste orice sentimente ar fi avut pentru Brad, deci nu mai e o problemă. Pur și simplu nu reprezintă o prioritate pentru ea acum. Tot ce o interesează e fericirea copiilor ei. Face tot posibilul ca ei să se simtă iubiți, sprijiniți și în siguranță. Sunt prioritatea ei numărul unu și așa va rămâne pentru totdeauna”, a spus sursa, citată de elle.ro

Potrivit unor surse din presa străină, Brad Pitt s-ar iubi cu Nicole Poturalski, un model de 27 de ani din Germania. Cei doi ar fi fost surprinși împreună în străinătate, iar tânăra ține departe de ochii lumii relația pe care o are, chiar dacă este mămica unui băiețel.

CITEȘTE ȘI:

foto | „Pentru bunăstarea familiei”. Angelina Jolie a dezvăluit motivul pentru care s-a despărțit de Brad Pitt

Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună… pe ecrane! Despre ce proiect este vorba?

foto | Ar putea forma din nou un cuplu? Jennifer Aniston și Brad Pitt, surprinși în culisele SAG Awards 2020

Articole asemănătoare

Back to top button