fbpx

Câți moldoveni rămân în continuare fără curent, la aproape 24 de ore de la deconectare

Aproximativ două mii de consumatori mai rămân deconectați de la energia electrică. Anunțul a fost făcut de către operatorul de distribuție a energiei, „Premier Energy Distribution”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Continuă lucrările de restabilire a furnizării energiei electrice către consumatorii afectați de deconectările avariate,” au menționat reprezentanții companiei.

Conform informației operative de la ora 12:00 privind restabilirea furnizării energiei electrice către consumatorii afectați de deconectările avariate din data 23 noiembrie din sectorul electroenergetic, s-a reușit realimentarea încă a opt mii de locuri de consum. La moment rămân fără tensiune circa două mii de consumatori deconectați de la rețeaua de medie tensiune.

Echipele operative ale operatorului de distribuție continuă lucrările de înlăturare a defecțiunilor din instalațiile electrice.

Amintim că forțele armate ale Rusiei au atacat pe parcursul zilei de 23 noiembrie mai multe orașele ucrainene, în special țintind obiectivele energetice ale țării vecine. În urma atacurilor întreg teritoriul Republicii Moldova a fost deconectat de la alimentarea cu energie electrică.

Articole asemănătoare

Back to top button