fbpx

Care este cea mai căutată celebritate pe Google din 2022

Amber Heard a avut o mare realizare în 2022, deși, având în vedere tot ceea ce i s-a întâmplat, probabil că și-ar fi dorit să nu o fi făcut. Vedeta din „Aquaman” a fost cea mai căutată celebritate pe Google în 2022. Acest lucru o plasează pe Heard în compania unor figuri controversate precum Will Smith, Pete Davidson, Kim Kardashian și a propriului ei soț, Johnny Depp, scrie AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea provine de la revista Evie, care a obținut informațiile din analiza datelor Google realizată de CelebTattler. Potrivit raportului acestora, Amber Heard a fost celebritatea numărul unu pe Google în ultimul an, restul topului cinci fiind completat în ordine crescătoare de Johnny Depp, regretata regină Elisabeta a II-a, fundașul Tom Brady și vedeta de reality show Kim Kardashian. Pe ultimul loc, numărul 15, se află poate cel mai puțin controversat nume: Ryan Reynolds.

Faptul că atât de mulți oameni au căutat numele lui Amber Heard în acest an este de înțeles. Actrița a fost în centrul celei mai scandaloase drame din 2022 încoace: procesul de defăimare intentat de Depp împotriva ei. Difuzat pe CourtTV, procesul a devenit un centru de distracție pentru mulți și a generat o mulțime de meme-uri, cele mai multe dintre ele ironizând momentul în care Heard și-a amintit de câinele ei călcând pe o albină.

Nici Amber Heard și nici Johnny Depp nu au ieșit din proces într-o lumină atât de bună, dar diferența este că numele celui din urmă era deja băgat în noroi de ani de zile. Procesul i-a oferit lui Depp ocazia de a arăta lumii versiunea sa, iar ca urmare, Heard a ieșit pe partea cealaltă mult mai pătată. Până la finalul procesului, celebritățile i s-au alăturat public lui Depp, unele într-un mod subtil, iar altele cu voce tare și cu mândrie.

Unul dintre lucrurile pentru care probabil că mulți fani încă mai caută astăzi pe Google numele lui Amber Heard este să afle dacă actrița va apărea în filmul Aquaman și Regatul Pierdut de anul viitor. Zvonurile despre implicarea lui Heard în acest film se învârt de ceva vreme, de la informații despre un rol semnificativ redus la alte zvonuri conform cărora personajul ei, Mera, ar fi fost reformat sau eliminat complet din film.

Ceea ce o jignește și mai mult pe Amber Heard este faptul că titlul de „Cea mai căutată celebritate pe Google din 2022.” ar putea deveni încă un lucru pe care fostul ei soț i-l ia. Deși cifrele care provin de la CelebTattler, Google însuși a publicat propriile cifre oficiale, iar ceea ce a publicat nu se potrivește cu informațiile CelebTattler. De fapt, potrivit USA Today, Google îl listează pe Johnny Depp nu doar ca fiind cea mai căutată celebritate sau actor pe Google în 2022, ci și ca fiind cel mai căutat personaj pe Google în acest an.

Articole asemănătoare

Back to top button