fbpx

video | Candidatul la funcția de primar general, Lilian Carp: „Îmi doresc un Chișinău care să aibă o șansă pentru dezvoltare.”

Candidatul la funcția de primar general, Lilian Carp, a înaintat o nouă inițiativă pentru modernizarea transportului public, care ar putea îmbunătăți călătoriile în capitală. Totodată, acesta a vizitat câteva terenuri de joacă pentru copii care necesită să fie renovate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astăzi, Lilian Carp a vizitat mai multe terenuri de joacă, pentru a aprecia starea în care se află acestea. Fiind locuri importante pentru dezvoltarea copiilor, acestea necesită întreținere și modernizare: lucruri care nu au fost făcute până acum. Una dintre prioritățile candidatului la funcția de primar general este dezvoltarea infrastructurii, iar terenurile de joacă moderne sunt esențiale pentru bunăstarea comunității locale.

„Vom aduce mai mult confort în curți și blocuri, vom reabilita complet 200 de curți cu locuri de joacă sigure pentru copii, vom aloca anual 100 milioane de lei anual asociațiilor de locatari, pentru proiecte de reabilitare a blocurilor și curților”, a afirmat Lilian Carp pe pagina sa de Facebook.

Un alt element important al infrastructurii este transportul public. Candidatul la funcția de primar general a venit cu inițiativa de a implementa un nou sistem de tichete, care odată cumpărate, vor putea fi utilizate timp de o oră în orice tip de transport public din Chișinău. Astfel, călătoriile prin oraș vor deveni mai flexibile și convenabile, economisindu-le oamenilor atât banii pentru bilete, cât și timpul lor.

Această inițiativă face parte dintr-un set mai larg de măsuri pentru modernizarea și îmbunătățirea serviciilor de transport public din capitală și va contribui la realizarea obiectivelor de dezvoltare urbană.

Prioritățile lui  Lilian Carp pot fi urmărite în video-ul de mai jos:

Articole asemănătoare

Back to top button