fbpx

Candidata Partidului ȘOR la prezidențiale: Mai bine să investim în educație decât în arme

Deputata Violeta Ivanov, candidata desemnată a Partidului ȘOR la funcția de președintă a țării, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaţionale a Păcii, care este dedicată eliminării războaielor şi cooperării între oameni.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Este un prilej în care suntem obligați să facem demersuri în susținerea păcii mondiale, să înțelegem o dată în plus că violențele și războaiele nu-și au locul în secolul XXI. Mai bine să investim în educație și copiii noștri decât în arme. Fiecare om de pe planetă are dreptul fundamental la o viață pașnică”, a declarat Violeta Ivanov.

În mesajul său, candidata desemnată a Partidului ȘOR la funcția de președintă a Republicii Moldova s-a referit și la rănile lăsate de conflictul armat de la Nistru din 1992, menționând că țara noastră trebuie să devină un teritoriu al păcii.

„Din fericire, la noi nu se mai aud focuri de armă și trebuie să facem tot posibilul pentru ca țara noastră să devină un teritoriu care să asigure un dialog constructiv și pașnic al Estului cu Vestul. Moldova trebuie să fie o țară a păcii și eu cred în asta. Trebuie să luptăm, dar sa luptăm pentru o viață mai bună, pentru o Moldova prosperă, pentru încrederea oamenilor și pentru fericirea lor”, a conchis Violeta Ivanov.

Ziua Internaţională a Păcii a fost marcată pentru prima dată în 1982, iar din 2002, potrivit unei rezoluții a ONU, este marcată cu regularitate în întreaga lume pe 21 septembrie.

Articole asemănătoare

Back to top button