fbpx

Cadavrul unei femei, în stare de putrefacție, găsit lângă un iaz din Nisporeni. Bătrâna ar fi dispărut la mijlocul lui iulie

Cadavrul unei bătrâne, în stare de putrefacție, a fost găsit ieri în apropierea unui lac din raionul Nisporeni. Femeia de 77 de ani ar fi dispărut în iulie.

Persoana decedată locuia în Hîncești, dar era originară din Nisporeni. Pe 13 iulie rudele ei au alertat oamenii legii, deoarece femeia plecase de acasă și nimeni nu îi putea da de urmă.

În urma cercetărilor efectuate în perioada cât femeia era dată dispărută, s-a constatat că avea probleme de memorie. Inițial, dosarul a fost gestionat de oamenii legii din Hîncești, apoi materialele le-au fost expediate polițiștilor din capitală, deoarece bătrâna fusese văzută în regiunea autogării Sud-Vest, ne-a comunicat Cristina Vicol, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Nisporeni.

Pe 5 august, dosarul a fost transmis ofițerilor din Nisporeni, pentru că apropiații eu precizat în cadrul audierilor că aceasta intenționa să  își viziteze rudele din raionul menționat.

Ieri, 7 august, în jurul orei 10:00, cadavrul a fost descoperit lângă un iaz din localitatea de baștină a bătrânei. Trupul neînsuflețit nu se afla în apă, iar medicul legist nu a găsit semne de moarte violentă. Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele în care a decedat femeia.

 

Articole asemănătoare

Back to top button