fbpx

Cadavrul unei femei a fost găsit la Florești. Prezenta semne de moarte violentă

Cadavrul unei femei a fost găsit în dimineața zilei de miercuri, 21 iulie, în satul Putinești, raionul Florești. Poliția a fost sesizată de o locuitoare a satului.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit forțelor de ordine, trupul neînsuflețit aparținea unei femei de 50 de ani, originară din raionul Soroca, care locuia în satul Putinești din raionul Florești.

Pe suprafața cadavrului au fost depistate multiple plăgi provocate de un obiect ascuțit, în regiunea gâtului și toracelui.

Ulterior, Poliția a identificat persoana care ar fi comis infracțiunea. S-a dovedit a fi un locuitor al aceluiași sat, în vârstă de 51 de ani, care anterior a fost judecat pentru diverse infracțiuni.

Din declarațiile suspectului, reiese faptul că între cei doi s-a iscat un conflict, în urma consumului de băuturi alcoolice. În consecință, bărbatul i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect ascuțit confecționat artizanal.

Ulterior bărbatul a încercat să ascundă obiectul infracțiunii, aruncându-l într-o grădină din preajma gospodăriei sale, unde a fost apoi identificat de Poliție.

O cauză penală a fost inițiată conform art.145 al.1 Cod Penal, iar persoana bănuită a fost reținută pentru 72 de ore. Suspectul riscă pedeapsă cu închisoare de la 10 la 15 ani.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button