fbpx

„Businessul” cu permise de conducere, încă pe roate. O femeie ar fi pretins 300 de euro pentru obținerea mai rapidă a documentului

O femeie din Cahul a fost reţinută de ofițerii Direcției generale teritoriale Sud a CNA şi procurorii anticorupție, fiind bănuită că ar fi pretins şi primit de la o persoană 300 de euro, sub pretextul că ar putea să o ajute să obțină mai ușor permisul de conducere.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit denunțătorului, femeia, împreună cu câţiva complici, susținea că ar avea influență asupra membrilor comisiei de examene din cadrul Secţiei Înregistrare Transport şi Calificare a Conducătorilor Auto Cahul şi că îi poate determina să îl favorizeze la susţinerea examenelor de calificare auto, categoria „B”.

Într-un comunicat al Centrului Național Anticorupție se menționează că, pe faptele denunţate, instituția a pornit o urmărire penală pentru trafic de influenţă, femeia fiind escortată pentru audieri. Astfel, în cadrul audierilor, aceasta şi-a recunoscut vina pe deplin, iar acum este cercetată în stare de libertate.

Pentru comiterea traficului de influenţă, persoana, găsită vinovată, riscă până la 6 ani de închisoare. Precizăm că orice persoană se consideră a fi nevinovată până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

Articole asemănătoare

Back to top button