fbpx

Bolnavii de coronavirus, în stare gravă, ar putea ajunge și la Institutul de Medicină Urgentă. Declarația ministrei Sănătății

Pacienții diagnosticați cu virusul COVID-19, care vor fi în stare gravă, ar putea ajunge și la Institutul de Medicină Urgentă. Despre asta a anunțat ministra Sănătății în cadrul emisiunii „Puterea a Patra”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dumbrăveanu a precizat că există două spitale unde vor ajunge pacienții în stare gravă după ce vor fi diagnosticați. Dacă până acum se știa doar despre Spitalul Clinic Republican, astăzi Dumbrăveanu a anunțat că acești bolnavi ar putea fi internați și la Institutul de Medicină Urgentă.

Precizăm că, până acum, în Moldova sunt înregistrate 353 de cazuri confirmate de coronavirus. Din numărul total de pacienți, 22 au fost tratați, iar patru s-au stins din viață. Pacienții care au rămas internați se află la mai multe instituții medicale din capitală și din raioane, dar și de peste Nistru.

CITEȘTE ȘI:

Spitalele din regiuni primesc deja pacienții bolnavi de coronavirus. Câte persoane au fost internate în raioane?

Bolnavii cu forme ușoare de coronavirus ar putea fi internați și în spitalele raionale dacă numărul pacienților va crește. Anunțul ministrei Sănătății

Spitalele din Moldova au 500 de ventilatoare pentru respirație susținută. Dodon: „Am putea avea 1236 de persoane infectate”

Articole asemănătoare

Back to top button