fbpx

Beyonce confirmă în sfârșit turneul mondial „Renaissance” 2023, după luni de tachinări

Beyonce a confirmat în sfârșit că va pleca într-un turneu mondial, după ce a lansat Renaissance vara trecută. Pe Instagram, cântăreața a distribuit o fotografie în care apare îmbrăcată într-o ținută cu bijuterii, în timp ce călărește un cal uriaș argintiu cu o pălărie de cowboy – asemănător cu coperta albumului său. Alături de postare, ea a scris simplu: „RENAISSANCE WORLD TOUR 2023″, transmite AlephNews.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit datelor de pe site-ul său oficial, Beyonce va începe concertele la Stockholm, pe 10 mai, înainte de a ajunge în Marea Britanie cu un spectacol la Cardiff, pe 17 mai. După o serie de concerte în Europa, ea va merge cu Renaissance în Canada, înainte de a se îndrepta spre Philadelphia, pe 12 iulie.

Ea își va încheia turneul la New Orleans, pe 27 septembrie. În stilul original al lui Beyonce, în vârstă de 41 de ani ne-a ținut pe toți în suspans în legătură cu lansarea biletelor, dar probabil va da mai multe informații în curând.

Deloc surprinzător, postarea sa fost asaltată cu mii de comentarii cu laude.

Beyonce a lansat anul trecut Renaissance, care a fost foarte bine primit de critici, adunând nenumărate nominalizări la premii și zvonuri despre turnee, spectacole și multe altele.

Articole asemănătoare

Back to top button