fbpx

Bebelușul găsit în viață în urma exploziei din Magnitogorsk a devenit conștient. Medicii luptă să-i salveze piciorușul înghețat

Bebelușul de 10 luni, salvat de către pompieri după explozia din Magnitogorsk, a devenit conștient și interacționează activ cu mama sa. Micuțul, care a stat 35 de ore sub dărâmături, timp în care temperatura a ajuns chiar și la -20 de grade Celsius, a ajuns la spital cu degerături, oase fracturate și alte răni pe corp.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Despre starea de sănătate a copilului a anunțat ministra Sănătății, Veronika Skvorțova. Aceasta a declarat că medicii au reușit să salveze piciorușul înghețat al băiețelului, doar că procesul de recuperare va fi unul îndelungat.

„În prezent, se poate de spus că starea copilașului s-a îmbunătățit vădit. Deja de două zile, respiră de sine stătător, reacționează și interacționează activ cu mama sa”, a menționat oficialul, potrivit interfax.ru.

Amintim că bebelușul a fost internat în stare gravă pe data de 1 ianuarie într-un spital din Moscova. El a fost salvat după aproximativ 35 de ore de la explozia care s-a produs în blocul de pe bulevardul Karl Marx, în noaptea de Revelion. În urma acesteia, apartamentele de la etajul 3 până la 10 s-au prăbușit. În total, 39 de persoane și-au pierdut viața.

Versiunea preliminară a anchetei deschise arată că explozia s-ar fi produs din cauza unei butelii cu gaz.

Citește și: video | Un morman de dărâmături și durere. Apartamentele din Rusia, prăbușite după explozie, filmate cu drona

Articole asemănătoare

Back to top button