fbpx

Bărbatul care ar fi violat-o a ieșit din pușcărie din cauza pandemiei și ar fi ucis-o. Cazul înfiorător al unei tinere

O tânără din SUA a avut parte de clipe de groază după ce ar fi fost violată în locuința sa în octombrie anul trecut. Bănuitul, însă, ar fi fost eliberat sub cauțiune din cauza pandemiei și ar fi ucis-o.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Totul s-a întâmplat în statul american Virginia. Imediat după ce a fost agresată toamna trecută, femeia a denunțat violatorul la Poliție. El a fost reținut, dar ulterior avocații au invocat că viața acestuia ar fi pusă în pericol în perioada pandemiei din cauza condițiilor de detenție.

Așadar, individul a achitat 250.000 de dolari pentru a fi eliberat, condiția fiind să nu își părăsească locuință decât atunci când are întrevederi cu avocații sau alți oficiali care se ocupă de investigarea cazului, relatează jurnaliștii americani. Totuși, pe 29 iulie suspectul și-ar fi vizitat victima și ar fi împușcat-o mortal, iar apoi ar fi fugit cu un automobil răpit.

Poliția a alertat oamenii că bărbatul este periculos, iar a doua zi acesta a fost observat în statul Maryland. În timp ce Poliția încerca să îl prindă, mașina s-a răsturnat, bănuitul fiind găsit împușcat în interior.

Articole asemănătoare

Back to top button