fbpx

„Avem primele noutăți bune”: Noi detalii despre starea lui Artiom, băiatul care a căzut de la etajul 4

Ministra Sănătății, Ala Nemerenco, anunță despre îmbunătățirea stării de sănătate a băiețelului Artiom, transferat în urmă cu câteva zile din Edineț, după ce a căzut în gol de la etajul 4. Se anunță că copilul „a fost astăzi extubat și se află în conștiință”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„În pofida criticilor agresive lansate de părinte și un avocat în spațiul public, sub presiunea cărora au fost nevoiți să-și facă munca, medicii au apreciat o tactică corectă chiar de la început și au scos copilul din starea critică cu risc pentru viață.

Avem medici minunați și mulțumesc tuturor celor implicați – serviciul AMU, personalul din SR Edineț, SC Bălți, IMC, echipelor de urgentiști, reanimatologi, pediatri, chirurgi și asistenți medicali, celor care au mers la Edineț și noaptea, și ziua și au făcut tot ce le stă în puteri să salveze micuțul. Urmează perioade lungi de tratament și recuperare.”, a scris ministra pe Facebook.

Totodată, Nemerenco a ținut să menționeze că fondurile colectate de tatăl băiețelului pe internet nu sunt necesare, fiindcă statul acoperă costurile serviciilor medicale.

„Deoarece tatăl colectează intens fonduri și continuă cu videourile pe net, dorim să informăm că absolut toate serviciile medicale au fost și sunt acordate gratuit.”, spune ministra.

Articole asemănătoare

Back to top button