fbpx

Audit electoral 2021 | Dividende de 45.000 de euro și nici un imobil în posesie: Averea declarată la CEC de liderul POM, Serghei Toma

Familia sa are venituri de zeci de mii de euro, dar nu deține imobile, vehicule și conturi bancare. Cel puțin așa se arată în declarația de avere a liderului Partidului Oamenilor Muncii, Serghei Toma.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Documentul depus la Comisia Electorală Centrală a fost semnat pe 26 mai. Acesta se referă la perioada ianuarie 2019 – decembrie 2020.

În intervalul ridicat, politicianul a obținut dividende în valoarea de 45.000 de euro. Soția sa a obținut venit mai mare de 42.000 de euro, ambii primind banii de la companii străine.

În declarația nu sunt trecute locuințe construcții, terenuri sau mașini. La fel, Toma nu a indicat în document nici conturi bancare, depozite sau credite.

Echivalentul sumelor convertite din alte valute în lei poate varia în funcția de fluctuația cursului valutar.

CITEȘTE ȘI:

Audit electoral 2021 | Lexus primit drept moștenire și două apartamente: Averea declarată de liderul Partidului Schimbării, Ștefan Gligor

📣 „Electorala 2021” reprezintă o rubrică în care sunt publicate informații de prezentare a concurenților electorali la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, ideile lor, mesajele de campanie ce pot fi expediate de echipele concurenților electorali.  

Articole asemănătoare

Back to top button