fbpx

Au rămas ultimile zile pentru a te înscrie în cadrul programului Job Accelerator. Curs inovativ despre profesiile și abilitățile viitorului

Au rămas șase zile pentru a te înscrie la cursul online intitulat „Job Accelerator”, unde vei putea afla mai multe despre profesiile viitorului, cum să-ți faci un CV sau o scrisoare de intenție, dar și multe, multe alte lucruri utile pentru ghidare în carieră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Asociația Obștească „MentorME” lansează un program online pentru a ajuta tinerii din Republica Moldova să să cunoască mai multe despre ghidarea în carieră.

În cadrul programului tinerii vor primi acces la materii educaționale inovative, elaborate de cei mai buni specialiști din Republica Moldova de orientare în carieră; sesiuni de mentorat de la profesioniști din diverse domenii; exerciții și simulări de aplicare pentru specialitatea de vis, iar într-un final, doritorii vor testa abilitățile învățate în cadrul Târgului de Cariere din Moldova.

Cursul conține 10 module, în care veți dezvolta abilități necesare pentru viitorul job:

  1. Cunoașterea Teoriei Generațiilor și specificul fiecărei;

2. Personalitatea – de la viziune la succes;

3. Puterea experiențelor unice;

4. Eu sunt schimbarea!;

5. Gen Z @ Work

6. Profesiile viitorului și antreprenoriatul

7. Cum să-ți faci un CV de nota 10

8. Scrisoarea de intenție – de la A la Z

9. Pregatirea de interviu

10. Arta de a vorbi la un interviu

Pe pagina organizației deja te poți informa pe diverse subiecte, precum: managmentul timpului, importanța unui CV, despre public speaking, etc.

Au mai rămas doar 6 zile pentru a te înscrie gratuit la cursul online „Job Accelerator” prin îndeplinirea acestui formular.

Programul „Job Accelerator” este implementat din Asociația Obștească „MentorME” în parteneriat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

Back to top button